Yhteistyökumppanit

Louhintaliike Mäkinen Oy

Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille laadukasta louhinta- ja maarakennusalan urakointia.

Yritys on erikoistunut louhintaan ja kalliorakentamiskohteisiin liittyvien työkokonaisuuksien osa- ja kokonaisurakointiin.

Yrityksen laatupolitiikkana on toteuttaa työkohteet tehokkaasti ammattitaitoisella henkilökunnalla sekä laadukkaalla ja nykyaikaisella työkonekalustolla kerralla oikein.

www.louhinta.com

Kilan Rälssitila

Kilatupa ja Perhekoti Kila

Majoitus: Tunnelmallista ja edullista majoitusta 1-8 henkilölle

Juhlatila: Vanhasta navetasta kunnostettu monikäyttöinen juhlatila

Toiminta: Pitkäaikaista hoitoa ja kasvatusta tarjoava kodinomainen, ammatillinen perhekoti

www.kila.fi

A-Venepalvelu Oy

Ammattitaitoista ja luotettavaa veneen talvisäilytystä Naantalissa. Palveluihimme kuuluu:

  • Lämmitetty turvallinen hallitila veneelle
  • Nosto, kuljetus, telakointi ja vesillelasku
  • Pesu-, maalaus- ja korjauspalvelut

www.a-venepalvelu.fi

Rotator Oy

Rotator on tuonut maahan yli 60 vuotta maailman johtavien valmistajien maarakennuskoneita, henkilönostimia, nostureita, lakaisukoneita, kurottajia ja trukkeja.  Kaikki edustamamme koneet ovat tehokkaita ja varmatoimisia ja soveltuvat Suomen vaativiin olosuhteisiin.

www.rotator.fi

Lännen Konepalvelu Oy

Lännen Konepalvelu Oy maahantuo SMP rototilttejä, liittimiä ja kauhoja. Sweepex ja Veebroom moduuliharjoja. Caliber kaivukonerenkaita. Käytettyjä maansiirtokoneita tuomme Euroopasta.

Jälleenmyyjänä edustamme Takeuchi kaivukoneita ja iskuvasaroita, Hidromek kaivukoneita, Atlas Weycor-pyöräkuormaajia ja Honkatrading Oy:n vaihtokoneita.

Lännen Konepalvelu Oy palvelee urakoitsijoita myymällä maansiirtokoneita, niiden lisälaitteita ja varusteita koko Suomen alueella.

www.lannenkonepalvelu.fi

Portaala Oy

Yrityksen tarkoituksena on tarjota louhinta- ja murskauspuolella katkeamaton ketju aina kalliosta lopputuotteeseen asti yhden nimen alta. Näin asiakkaat saavat palvelut yhdelta ja samalta yritykseltä. Yrityksen motto on “Luja ketju”

www.louhintaportaala.fi

Metaplan Oy

Metaplan Oy on asiakkaitaan kattavasti palveleva kiinnitysalan tuonti- ja tukkuliike. Yrityksellä on pitkä kokemus alalta, sillä Metaplan on perustettu jo vuonna 1977. Vuonna 1991 valmistuneet toimitilat sekä niiden myöhemmät laajennukset ovat luoneet hyvät edellytykset palvella kaikkia asiakasryhmiä heidän tarpeittensa mukaisesti.

www.metaplan.fi

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Lisäksi välitämme LähiTapiola-ryhmän vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia. Lakisääteisissä työeläkevakuutuksissa kumppanimme on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Asiakkaamme ovat pääasiassa kotitalouksia, yhteisöjä ja pk-yrityksiä.

www.turva.fi

Kuntokeskus Garden Gym Oy

Liikuntakeskus ja kuntosali Raisiossa.

Laaja palveluvalikoima sekä yksityisille että yrityksille:

Tuemme asiakkaidemme liikkumista monin eri tavoin. Tarjoamme kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi hyvinvointiasi tukevia palveluja erikoistuneiden ammattilaisten avulla.

www.gardengym.fi

Havator Oy

Havator on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoava konserni.
Havatorin erikoisosaamista on projektikokonaisuuksien hallinta yhdessä laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Havator toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernin liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 600 työntekijää.

www.havator.fi

Louhintaliike Mäkinen Oy

Asiantuntevaa rengasalan palvelua kaikkiin rengastarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme PORIN, RAUMAN ja TURUN toimipaikoissa sekä rengasrikkotapauksissa tien päällä.

Lujakumin rengaspalvelut kattaa kaikki kokoluokat. Yksityisenä ja 100 prosenttisen kotimaisena rengastalona nopea ja luotettava asiakaspalvelu on Lujakumille avainsana, josta ei tingitä.

Lujakumi Oy tarjoaa yhteistyökumppaniensa kautta rengashuoltopalveluja myös sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Yritys kehittää toimintaansa tulevaisuuden hyväksi perinteitä kunnioittaen. Lujakumi Oy on Autonrengasliitto ry:n asiantuntijaliike.

www.lujakumi.fi

Insinööritoimisto Varsinais-Suomen Kalliotekniikka Oy

Tarjoamme asiantuntevia louhinta-, räjäytys- ja kaivosalan konsulttipalveluja Varsinais-Suomen alueella. Yrityksellämme on alalta kokemusta jo kymmenien vuosien ja tuhansien toimeksiantojen verran.

Meidän kanssamme säästät projektin kokonaiskustannuksissa, pysyt aikataulussa, suojaudut aiheettomilta syytöksiltä ja estät vahinkojen syntymisen.

www.vskalliotekniikka.fi

Turun Kylmätekniikka Oy

Kaikkea kylmätekniikasta jo 20 vuotta. Myymälä Raisiossa. Tarjoamme myös huoltopalveluita.

www.tars.fi

DG-Diving Group Oy

DG Diving Group is a modern, family owned diving company, operating since 1983. About 1000 assignments annually, with more assignments every year. With our 8 professional diving teams we can serve you anywhere in the world.

Our services iclude: underwater construction & repair, underwater cleaning & polishing, inspections & surveys.

Foracer

Suomalainen Foracer-ajosimulaattori on kehitetty kilpa-autoilijoiden ammattimaiseksi harjoitteluvälineeksi, jolla mallinnetaan eri kilpa-autoluokkien ajotuntuma mahdollisimman todenmukaiseksi. Foracer-ajosimulaattori on mahdollista ostaa osavalmiina tai täydellisenä ’Plug & Play’ -pakettiratkaisuna, jossa valmiiksi asennetut sekä päivitetyt ohjelmistot tekevät käyttöönotosta helppoa ja vaivatonta.

www.foracer.fi

Tampereen öljytukku Oy

Tampereen Öljytukku Oy on koko Suomen alueella toimiva voiteluaineiden, huoltotarvikkeiden ja -laitteiden sekä suodattimien maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys.

Tuotevalikoimamme koostuu hinta-laatusuhteelta parhaista tuotteista, jotka täyttävät laitevalmistajien spesifikaatiot.

Oman tuotekehitystyön ja valmistuksen sekä oman maahantuonnin ansiosta Tampereen Öljytukulla on omia ainutlaatuisia tuotteita kuten 11-D nestemäinen renkaanpaikkausaine, Sitko, Anti-Corrol, Ekoväri ja Ravenol, jotka kaikki ovat edistyksellisiä tuotteita omalla toimialallaan ja antavat myös lisäarvoa asiakkaillemme.

www.tampereenoljytukku.com

Set Promotion Oy

SET is one of the most successful teams in history of rallycross, with winning experience in different categories of European Rallycross Championship, as well as Supercar Lites in Global Rallycross Championship.

www.setpromotion.com

Kalliomäki Racing & Dyno Service